torstai 12. huhtikuuta 2012

Lumi sulaa - Snön smälter

Siis niin hassua tämä kevät, oikeasti nythän on todella rumaa ulkona... harmaata ja likaista - ja kuitenkin kaikki on ihan hulluna ja kaikesta hullaantuu ja innostuu kun viimeistä päivää! Niin hassua...

Tänään kun kuvasin alla olevaa krookusta (crocus) lumihangen keskeltä nurmikolla, kuulin kun lumi suli! Siis mieletöntä, kuulosti lähinnä samalta kun riisi murot poksahtelevat maidossa... snap, crackle, pop! Niin mega siistiä!!!



Alltså de är ju så tassigt med den här årstiden, för egentligen, påriktigt, så är de ju jätte fult ute. Grått och smutsigt - och ändå är alla helt vilda och galna av våren! Så tassigt....

Idag när jag var ute och fotograferade den här krokusen (crocus) på vår gräsmatta mitt i snö drivan, så kunde jag höra när snön smalt. Alltså höra! De lät som rice krispies i mjölk... snap, ckrackle, pop. Så coolt!

bellis perennis kukkii/blommar

4 kommenttia:

  1. Härliga tider nu : )
    Bellis är en riktig favorit!
    Trevlig helg!
    /Cika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja helt underbara tider! Fast egentligen är du ju hur grått som hellst. =)

      Poista
  2. Hei, ekaa kertaa blogissasi. Mulla on ekaa talvea ollut maassa belliksiä -ne näyttävän vaalealehtisiltä ja käpertyneiltä, elpyvätkö siitä eli onko se normaalia vai kuolemankielissä kitumista...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Leena, kiva kun kävit blogissani, toivottavasti tulet uudestaan! Kyllä bellis yleensä elpyy ja leviää ihanasti kesän aikana!

      Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!